Γιατί Να Συνεργαστείτε Μαζί Μας | KATHREIN

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Γιατί Να Επιλέξω Τα Προϊόντα KATHREIN | Η KATHREIN Αποτελεί Τον Ηγέτη Στα Δορυφορικά Και Επίγεια Συστήματα Λήψης.

Είμαστε υπερήφανοι που κοιτάμε πίσω στη μακρά παράδοση της ''οικογενειακής μας εταιρείας''. Αποτελούμε τον ηγέτη στην αγορά, για την ψηφιακή λήψη δορυφορικών, επίγειων, καλωδιακών και IP συστημάτων. Αναπτύσσουμε συνεχώς τον εαυτό μας και το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας και είμαστε πάντα ενημερωμένοι. Η εμπειρία μας σε όλους τους τομείς της τηλεοπτικής λήψης μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή λύση.

KATHREIN - Η Καρδιά Μας Χτυπά Ψηφιακά

Κατεβάστε Τον Κατάλογο Των Προϊόντων Μας, Για Το Έτος 2020-21 Πατώντας ΕΔΩ

 

Με τα υψηλής ποιότητας δορυφορικά συστήματα λήψης σε συνδυασμό με καινοτόμες λύσεις για τη διανομή σήματος εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα εικόνας σε HD και 4k στις συσκευές λήψης. Δεν έχει σημασία αν η δορυφορική λήψη πρέπει να σχεδιαστεί για κάποιο Ξενοδοχείο, Στάδιο, Νοσοκομείο, Αεροδρόμιο ή κάποια πολυκατοικία / μονοκατοικία και αν το έργο είναι ένα νέο κτίριο ή μια ανακαίνιση. Με την τεχνολογία διανομής SAT-IF και την τεχνολογία Unicable, ακόμη και μεγάλος αριθμός συνδέσεων μπορεί να εφαρμοστεί με ευελιξία και ευκολία.

Η Εταιρεία μας, κατασκευάζει, Κεραίες ( Δορυφορικά Κάτοπτρα Και Κεραίες UHF - VHF - FM ) , Ενισχυτές, Προ-ενισχυτές, Πρίζες, Διανεμητές, Διακλαδωτές, Μεταλλάκτες, Φίλτρα, Ειδικά καλώδια 75 ΩΜ για Υπόγεια φρεάτια ,για εσωτερικά δίκτυα, άκαυστα καλώδια για πλοία, οπτικά συστήματα διανομής DVB-T, SAT-IF, Διανομή Internet μέσω ομοαξονικών καλωδίων, δορυφορικές κεραίες που επιτρέπουν την πλήρη αυτόματη δορυφορική λήψη καθώς το GPS που διαθέτουν, παρέχει με απόλυτη ακρίβεια  τα απαιτούμενα γεωγραφικά δεδομένα, καθώς και θερμαινόμενα δορυφορικά κάτοπτρα για περιοχές που το χιόνι καθιστά αδύνατη την δορυφορική λήψη.

Είμαστε Ικανοποιημένοι Μόνο Όταν Είστε Και Εσείς

 

Η KATHREIN, από το 1919 έως και σήμερα, αποτελεί τον ηγέτη της αγοράς για την ψηφιακή λήψη Δορυφορικών, Επίγειων, Καλωδιακών και IPTV συστημάτων .Το υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας συνεχώς διευρύνεται ώστε να περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας των κτιρίων για την σύγχρονη τηλεοπτική και ραδιοφωνική λήψη.

 

Με τα σύγχρονα συστήματα σχεδιασμού δικτύων που διαθέτουμε, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη μελέτη του εκάστοτε δικτύου Tv - Sat - Radio - Ip που έχετε προς υλοποίηση καθώς επίσης και να σας προμηθεύσουμε με τυπικά διαγράμματα και οδηγίες εγκατάστασης των υλικών μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας μας , μπορεί να παραστεί στο πλευρό σας όποτε εσείς το θελήσετε, για την υλοποίηση οποιουδήποτε έργου έχετε στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό καθώς επίσης μπορούμε να πιστοποιήσουμε το εκάστοτε δίκτυο με τα πεδιόμετρα της KATHREIN. Επίσης μέσο απομακρυσμένης διαχείρισης μπορούμε να παρέμβουμε όποτε εσείς θεωρείτε αναγκαίο στα Ψηφιακά Headend της Εταιρείας μας για την οργάνωση/διαμόρφωση των τηλεοπτικών καναλιών του δικτύου σας.

                   Γιατί Να Συνεργαστείτε Μαζί Μας ;

 

Αναπτύξτε τις ικανότητες σας , την Τεχνογνωσία και τις ευκαιρίες της Επιχείρησης σας. Το δίκτυο των εκπροσώπων των επιχειρήσεων της εταιρείας μας, αυξάνεται διαρκώς λόγω της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, της προσιτής τιμής των υλικών μας και της μαζικής επέκτασης της Βιομηχανίας της Ψηφιακής Τεχνολογίας. Για να παραμείνουμε τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά, επενδύουμε μεγάλο μέρος των εσόδων στην Έρευνα & Ανάπτυξη κάθε χρόνο.

 

Οι συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια και ινστιτούτα μας παρέχουν νέες προοπτικές και εμπλουτίζουν το δίκτυό μας με τις υψηλές δυνατότητες του κλάδου. Είμαστε υπέρ της υψηλής ποιότητας. Ως αποτέλεσμα αυτής της εταιρικής αρχής, τα προϊόντα και οι λύσεις μας είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, η οποία χαρακτηρίζεται από την ανθεκτικότητα, την ωριμότητα, τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, την ευρωστία και τη βιωσιμότητά τους. Εγγυόμαστε μεγάλη αξιοπιστία.Η επιλογή της Kathrein είναι μια ασφαλής επένδυση για το μέλλον. Είμαστε ένας '' οδηγός '' καινοτομίας και τεχνολογίας.

 

• Επενδύουμε μεγάλο μέρος των εσόδων στην Έρευνα & Ανάπτυξη κάθε χρόνο
• Τα προϊόντα και οι λύσεις μας, είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, η οποία χαρακτηρίζεται από την ανθεκτικότητα, την ωριμότητα, τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, την ευρωστία και τη βιωσιμότητά τους
• Εγγυόμαστε μεγάλη αξιοπιστία
• Είμαστε υπέρ της υψηλής ποιότητας
• Είμαστε ένας '' οδηγός '' καινοτομίας και τεχνολογίας
• Όλες οι γνώσεις μας πηγαίνουν στην παροχή συμβουλών
• Παρέχουμε κατάρτιση, σχεδιασμό και υποστήριξη, εργαλεία υπολογισμού και κατάλληλες μεμονωμένες και ολοκληρωμένες λύσεις
• Οι πελάτες μας αισθάνονται ότι είναι καλά φροντισμένοι και είναι πολύ ικανοποιημένοι με τις συμβουλές και τις επιδόσεις μας.
• Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα μεγαλύτερα έργα στην Ελλάδα κατασκευάζονται με τα υλικά μας.

 Αποτελούμε Τον Ιδανικό Συνεργάτη Για Εσάς

Η Εταιρεία μας,όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της. Εστιάζουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση. Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί με τα προϊόντα μας.

Τα προϊόντα KATHREIN είναι κατασκευασμένα και ρυθμισμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές και συνοδεύονται με όλα τα διεθνή πιστοποιητικά καταλληλότητας.

   

  • Γίνετε Συνεργάτης Της Εταιρείας Μας Στο Νομό Σας ή Την Τοπική Σας Αγορά Και Ενταχθείτε Στο Δίκτυο Εκπροσώπων Της Εταιρείας Μας
  • Αναπτύξτε Τις Ικανότητες Σας , Την Τεχνογνωσία, Τις Ευκαιρίες Της Επιχείρησης Σας Καθώς Και Την Καριέρα Σας
  • Εκπαιδευτείτε Με Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος
  • Αποτελούμε Τον Ηγέτη Της Αγοράς Για Την Ψηφιακή Λήψη Δορυφορικών, Επίγειων, Καλωδιακών Και IPTV Συστημάτων
  • Η Επιλογή Της KATHREIN Αποτελεί Μια Ασφαλή Επένδυση Για Το ΜΕΛΛΟΝ

 

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας Για Οποιαδήποτε Τυχόν Απορία Έχετε Καθώς Επίσης Μπορούμε Να Σας Αποστείλουμε Ενημερωτικό Υλικό Αν Μας Το Ζητήσετε Σχετικά Με Τα Προϊόντα Της Εταιρείας Μας. Η Ομάδα Της KATHREIN , Παραμένει Πάντα Στο Πλευρό Σας.

 

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.