Οπτικοί Πομποί

Οπτικοί Πομποί

 

Οπτικά Συστήματα Διανομής - Οπτικοί Πομποί & Δέκτες

 

-Εύκολος σχεδιασμός του συστήματος με τη χρήση του "CLIKulator". 

ετάδοση ολόκληρου του φάσματος συχνοτήτων των επίγειων ψηφιακών σημάτων συμπεριλαμβανομένων των FM. 

-AGC (δεν απαιτείται ρύθμιση)

-Κορυφαίος ακροδέκτης τύπου CLIK! οπτικών ινών

-Οπτικό budget μέχρι 21 Db.

-Για εσωτερική εγκατάσταση.

 

Όλα Μας Τα Υλικά Διαθέτουν Τα Απαραίτητα Πιστοποιητικά Καταλληλότητας Και Είναι Κατασκευασμένα Σύμφωνα Με Τις Αυστηρότερες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές.

Τα προϊόντα οπτικής διανομής Sat της Kathrein αποτελούν την ιδανική λύση για λήψη TV/radio σε μεγάλα συστήματα διανομής, όπως σε οικιστικές περιοχές, υψηλά κτίρια, υπόγειους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων κ.λ.π. Χρησιμοποιώντας το προηγμένο εργαλείο υπολογισμού “CLIKulator”, τα οπτικά συστήματα διανομής Sat μπορούν να σχεδιαστούν ακόμα ευκολότερα με μόνο λίγα κλικ στο ποντίκι.

Ο οπτικός πομπός διαθέτει αυτόματο έλεγχο απολαβής (AGC). Καθώς τα κανονικά LNBs μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το σύστημα CLIK!, οι δορυφορικές κεραίες μπορούν να ευθυγραμμιστούν όπως πριν, με τη χρήση κανονικών πεδιόμετρων Sat-IF. Η σχεδίαση μικρών-διαστάσεων φισών σε όλα τα εξαρτήματα του συστήματος από τον πομπό μέσω όλων των εξαρτημάτων διανομής μέχρι τον τελικό οπτικό δέκτη – εξασφαλίζοντας πλήρη ευκολία εγκατάστασης σε όλα τα επίπεδα. Το υψηλό οπτικό ‘link budget’ σας επιτρέπει απλά και οικονομικά να σχεδιάσετε μεγαλύτερα συστήματα Sat-IF σε μεγαλύτερους πύργους και σε πολυκατοικίες σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Επίγεια σήματα μπορούν, επίσης, να τροφοδοτηθούν στο
σύστημα και να διανεμηθούν. Καθώς κάποιος χρησιμοποιεί καλώδια οπτικών ινών (δεν εμπλέκεται μεταλλική θωράκιση), το ερώτημα διαφοράς δυναμικού (π.χ. μεταξύ κτιρίων) δεν υφίσταται πλέον. Ενισχυτές, που απαιτούνταν στο παρελθόν, δεν χρειάζονται πλέον, με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει συστήματα διανομής κατά τρόπο θετικό, όσον αφορά οικονομία και εξοικονόμηση-ενέργειας.

Κλιμακούμενο οπτικό σύστημα διανομής Sat αποτελούμενο από οπτικούς πομπούς, εναρμονισμένους οπτικούς δέκτες και όλα τα απαραίτητα παθητικά εξαρτήματα διανομής.
Εύκολη εγκατάσταση χάρις στη σχεδίαση μικρών-διαστάσεων
Γρήγορη και εύκολη δημιουργία των δικών σας σχεδίων με ένα πλήρες πρόγραμμα εγκατάστασης και λίστα εξαρτημάτων

Date

05 February 2018

Categories

Optical Distribution

LYRA S.A

Our Company, All These Years Of Operation, Has Focused Her Attention, To The Customer, The Quality Of Her Materials And Her Credibility.It's Not Accidental The Fact That The Greatest Projects In Greece Have Built From Our Company And With Ours Materials.

Partners Privileges

  • Designing Your Network.
  • Top Quality & Reliability of Materials.
  • Expertise.
  • Technical Support
  • Update For Every New Technological Evolution.
  • Seminars Within and Outside Greece.
  • Worldwide BrandName Recognition.

Search