Ομοαξονικά Καλώδια

Ομοαξονικά Καλώδια

 

Ομοαξονικά Καλώδια RF | KATHREIN

 

Mη-Αλογονούχα | Επιβραδυντικα Στη Φωτιά.

-Σύνθετη Αντίσταση: 75 Ω.

-Μόνωση Από Ειδική Σύνθεση PE, Αφρώδες Υλικό Με Ψεκασμό Αερίου.

-Σήμανση Ανά Μέτρο.

-Απαλλαγμένα Από Μόλυβδο Και Σιλικόνη.

-Σύμφωνα Με Την: EN 50117 Κατηγορία Κλάσης Α+ . Εγκεκριμένο Από Την KDG/Vodafone Kabel Deutschland . Πιστοποιημένο Υλικό Από Την Dibkon .

-Ανθεκτικά Στην Υπεριώδη Ακτινοβολία, Κατάλληλα Για Εξωτερική Χρήση Και Υπόγεια Τοποθέτηση.

Όλα Μας Τα Καλώδια Διαθέτουν Τα Απαραίτητα Πιστοποιητικά Καταλληλότητας Καθώς Και Είναι Σύμφωνα Με Τους Κανονισμούς Πυρασφάλειας (E.Ε) No. 305/2011

 

Ομοαξονικά Καλώδια Και Σημασία Θωράκισης. Nέα Βελτιστοποιημένη Σειρά Ομοαξονικών Καλωδίων της KATHREIN

Σύνθετη αντίσταση:  75 ΩΜ -  Μόνωση από ειδική σύνθεση PE - Αφρώδες υλικό με ψεκασμό αερίου - Σήμανση ανά μέτρο - Απαλλαγμένα από μόλυβδο και  σιλικόνη  - Σύμφωνα με την: EN 50117 Κατηγορία κλάσης Α++ - Εγκεκριμένα από την KDG/Vodafone Kabel Deutschland  - Πιστοποιημένα υλικά από την dibkon.

 

ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ


Κάθε ομοαξονικό καλώδιο που μεταφέρει τηλεοπτικό σήμα, λειτουργεί συγχρόνως και σαν κεραία λήψης, γιατί λαμβάνει εξωτερικά ηλεκτρομαγνητικά σήματα τα οποία προσθέτει στο σήμα που μεταφέρει. Ταυτόχρονα, λειτουργεί και σαν κεραία εκπομπής, εκπέμποντας στο γύρω χώρο ένα τμήμα του σήματος που μεταφέρει.


Η θωράκιση προσδιορίζει και καθορίζει την αντίσταση του ομοαξονικού καλωδίου στις εξωτερικές ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.
Στις συχνότητες 5-30 ΜHz, μέτρο της θωράκισης είναι η σύνθετη αντίσταση μεταφοράς (transfer impedance, Zt) σε mOhm/m. Όσο μικρότερη η τιμή Zt σε mOhm/m, τόσο καλύτερα θωρακισμένο είναι το καλώδιο.


Στις συχνότητες 30-3000 ΜHz, εκφράζεται ως εξασθένηση της θωράκισης (screening attenuation, As) σε dB. Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή της As σε dB, τόσο περισσότερο καταφέρνει το καλώδιο να εξασθενήσει τις παρεμβολές, άρα «προστατεύει» καλύτερα το σήμα που μεταφέρει. Επίσης όσο καλύτερη η θωράκιση, τόσο λιγότερο ποσοστό του σήματος που μεταφέρει το καλώδιο εκπέμπεται στο περιβάλλον.

Date

06 Φεβρουαρίου 2018

Categories

Coaxial Cables

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.