IPTV Για Ξενοδοχεία Λύσεις Και Πλεονεκτήματα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #iptv #nevron #iptvsolutions #iptvadvantages #iptvforhotels #hotelsiptv #hotelssolutions

IPTV Για Ξενοδοχεία Ποιά Είναι Τα Πλεονεκτήματα Τους ;

Η τηλεόραση με πρωτόκολλο Internet - IPTV - είναι η παροχή περιεχομένου τηλεόρασης μέσω δικτύων πρωτοκόλλου Internet (IP).

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την παράδοση μέσω παραδοσιακών επίγειων, δορυφορικών και καλωδιακών τηλεοπτικών σημάτων.
Σε αντίθεση με τα ληφθέντα μέσα, το #IPTV προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς ροής των πηγών μέσων. Ως αποτέλεσμα, οποιοσδήποτε μπορεί να αρχίσει να παίζει το περιεχόμενο (όπως ένα τηλεοπτικό κανάλι) σχεδόν αμέσως. Αυτό είναι γνωστό ως streaming media.

Κάποια απο τα πλεονεκτήματα τους είναι τα ακόλουθα:

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΪΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Βελτιώστε Την Εμπειρία Του Επισκέπτη Σας, Με Προσωποποιημένα Μηνύματα, Παρέχοντας Μια Ελκυστική Και Εξατομικευμένη Υπηρεσία Τηλεόρασης Στη γλώσσα Των Επισκεπτών Σας.

 

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Μετατρέψτε Το Δωμάτιο Των Επισκεπτών Σας Σε Ένα '' Online Κατάστημα '' Και Ενημερώστε Τους Για Τις Υπηρεσίες Σας Και Τις Προσφορές Σας Με Τον Ιδανικότερο Τρόπο.

 

VOD ( Video On Demand )

 

Δώστε Τη Δυνατότητα Στους Πελάτες Σας Να Έχουν Εύκολη Και Γρήγορη Πρόσβαση Στις Καλύτερες Ταινίες Του Χόλιγουντ. Επιπλέον, Σας Δίνετε Η Δυνατότητα Να Ανεβάσετε Το Δικό Σας Περιεχόμενο Είτε Αυτό Είναι Το Promo Video Του Ξενοδοχείου Σας , Είτε Κάποιο Μουσικό Video.

 

ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ενημερωθείτε Για Την Ικανοποίηση Της Διαμονής Του Επισκέπτη Σας, (Απο Την Καθαριότητα Του Δωμάτιο Του Εως Τις Υπηρεσίες Του Προσωπικού Σας) Και Αντιδράστε Εγκαίρως Αν Χρειαστεί.

 

DIGITAL SIGNAGE

Δώστε Τις Σωστές Πληροφορίες Στο Σωστό Σημείο Την Κατάλληλη Στιγμή Σε Όλο Το Ξενοδοχείο Σας.Η Ψηφιακή Σήμανση Είναι Παντού, Από Ξενοδοχεία,Εταιρείες, Αεροδρόμια Εστιατόρια, Τράπεζες Και Εμπορικά Κέντρα. Χρησιμοποιείται Ευρέως Για Την Παροχή Ψυχαγωγίας, Πληροφοριών, Ειδοποιήσεων Και Διαφημίσεων, Για Να Προσφέρει Ένα Ισχυρό Μέσο Που, Μπορεί Να Προσεγγίσει Το Κοινό Σας Με Τον Πιο Συναρπαστικό Τρόπο.

 

ΑΜΕΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δημιουργείστε Ένα Εύκολο Και Αποτελεσματικό Τρόπο Επικοινωνίας Με Τους Πελάτες Σας Κατά Τη Διάρκεια Της Διαμονής Τους! Στείλτε Άμεσα Μηνύματα Στους Καλεσμένους Σας Σε Πραγματικό Χρόνο Μέσω Των Τηλεοράσεων Στο δωμάτιο Τους.

We Make IPTV Happen

 

Δείτε Όλα Τα Πλεονεκτήματα Εδώ.

 

Τα συστήματα IPTV της Εταιρείας μας,  επιτρέπουν στα ξενοδοχεία / κρουαζιερόπλοια / στάδια κά, να προσφέρουν στους επισκέπτες επιπλέον άνεση και ικανοποίηση, βασισμένη σε πληροφοριακές ή ψυχαγωγικές υπηρεσίες διαθέσιμες σε οθόνες Τηλεόρασης, Smartphones ή Tablets . Με τη χρήση διαθέσιμων και εύχρηστων εργαλείων IPTV, οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν ακόμη περισσότερο από την προώθηση υπηρεσιών, εκδηλώσεων και άλλων τουριστικών αξιοθέατων στην περιοχή τους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ικανοποίηση των επισκεπτών και αύξηση του εισοδήματος τους.

 

 Η ικανοποίηση των επισκεπτών/πελατών ( π.χ ενός ξενοδοχείου )  αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα κάθε επιχείρησης. Ένας ικανοποιημένος επισκέπτης είναι η καλύτερη εγγύηση για να επιστρέψει ξανά, ή ακόμα και να γίνει ένας τακτικός πελάτης. Ένας ικανοποιημένος πελάτης θα πάρει επίσης πρόσθετες  υπηρεσίες, ειδικά αν αυτός ο επισκέπτης ενημερωθεί σωστά για τις πρόσθετες υπηρεσίες μέσο των συστημάτων IPTV.

 

 

Η Εταιρεία μας,όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.
Εστιάζουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα CATV δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

 

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.