Ενισχυτές Σήματος Κεραίας, Ψηφιακά Ραδιόφωνα Και Ψηφιακοί Δέκτες

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Διαθέτουμε Πλήρη Σειρά Ενισχυτών Σήματος Κεραίας UHF - FM - VHF Καθώς Και Δορυφορικούς Ενισχυτές, Ψηφιακά Ραδιόφωνα DAB+ Με Bluetooth Και Ψηφιακούς  Δορυφορικούς Και Επίγειους Δέκτες.

 Ενισχυτές Σήματος Τηλεόρασης

Οι οικιακοί ενισχυτές σήματος κεραίας, είναι συνήθως πολύ ευέλικτες μονάδες που πρέπει να πληρούν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και εργασιών. Με την ψηφιακή επέκταση των δικτύων, οι απαιτήσεις σε οικιακά δίκτυα διανομής στο επίπεδο δικτύου 4 (NL 4) αυξάνονται επίσης συνεχώς. Εκτός από τα αναλογικά και ψηφιακά σήματα τηλεόρασης/ραδιοφώνου, πρόκειται να μεταδοθούν και άλλες υπηρεσίες, όπως το Internet, η τηλεφωνία και το Video On Demand.

Για την επιλογή του κατάλληλου ενισχυτή σήματος πρέπει να υπολογίσουμε τον μέγιστο αριθμό χρηστών που υπάρχουν ή πρόκειται να παρέχονται στο κτίριο αλλά, και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στο σύστημα και οι διαφορετικές εξασθενίσεις που προκύπτουν στο κάθε έργο ξεχωριστά και πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Επίσης όλα τα υλικά του δικτύου πρέπει να είναι CLASS A. Όλα τα Προϊόντα KATHREIN, κατασκευάζονται με  τις αυστηρότερες προδιαγραφές και πληρούν όλα τα Διεθνή Standards.

Δείτε Την Πλήρη Σειρά Ενισχυτών Της Εταιρείας Μας Πατώντας ΕΔΩ

Ψηφιακά Ραδιόφωνα DAB+, Με Bluetooth Και Δυνατότητα Σύνδεσης Στο Internet

Η σειρά των Ψηφιακών Ραδιοφώνων DAB+ της KATHREIN, περιλαμβάνει επί του παρόντος τρία διαφορετικά ραδιόφωνα για κινητή και σταθερή χρήση. Όλες οι συσκευές είναι πολύ υψηλής ποιότητας και προσφέρουν μια τέλεια εμπειρία ήχου. Πρώτα απ 'όλα, τα Ψηφιακά Ραδιόφωνα DAB+  της Εταιρείας μας,  επικεντρώνονται στην ποιότητα από πλευράς κατασκευής και ήχου. Η Kathrein στοχεύει σαφώς σε απαιτητικούς ακροατές που εκτιμούν τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής ραδιοφωνικής λήψης μέσω DAB+ με καθαρό ήχο χωρίς παρεμβολές και τη μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων και εκτιμούν τα ανθεκτικά και αξιόπιστα προϊόντα για τη ραδιοφωνική λήψη DAB+.

Δείτε Την Πλήρη Σειρά Των Ψηφιακών Ραδιοφώνων Της Εταιρείας Μας Πατώντας ΕΔΩ

 

Δορυφορικοί Και Επίγειοι Ψηφιακοί Αποκωδικοποιητές - Δέκτες

Οι Δορυφορικοί και οι Επίγειοι Ψηφιακοί Δέκτες της Kathrein είναι οι ιδανικοί δέκτες για zapping. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε τους εύχρηστους δέκτες της Εταιρείας μας, καθώς η Kathrein δίνει μεγάλη σημασία και έμφαση στη φιλικότητα προς το χρήστη. Ο δέκτης SAT (DVB-S/S2) UFS 810, διαθέτει μια προκαθορισμένη λίστα καναλιών καθώς και EPG ( ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος ). Διαθέτει επίσης λειτουργία εγγραφής σε USB καθώς επίσης και media player.

Ο Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης UFT 930 της Εταιρείας μας, πέρα την λήψη των ψηφιακών επίγειων καναλιών που μπορεί να κάνει λήψη σε HD ποιότητα, διαθέτει επίσης σύστημα κρυπτογράφησης Irdeto και το καθιστά ιδανικό και για τη λήψη συνδρομητικών καναλιών πάντα σε ποιότητα HD. Επιπλέον ο δέκτης διαθέτει την επιλογή πρόσθετου περιεχομένου μέσο διαδικτύου ( HbbTv )

Δείτε Την Πλήρη Σειρά Των Δορυφορικών Και Επίγειων Ψηφιακών Δεκτών Της Εταιρείας Μας Πατώντας ΕΔΩ

 

 

Η KATHREIN είναι ο ηγέτης της αγοράς για την Ψηφιακή Δορυφορική, Επίγεια, Καλωδιακή ή IP λήψη και τη διανομή σημάτων σε  Ξενοδοχεία, Στάδια, Αεροδρόμια, Κτίρια, Τροχόσπιτα, Νοσοκομεία κά. Το υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας, για τη σύγχρονη λήψη τηλεόρασης και ραδιοφώνου επεκτείνεται συνεχώς, ώστε να περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Χάρη στην εκτεταμένη τεχνογνωσία, στην ανάπτυξη και τα αξεπέραστα ποιοτικά πρότυπα στην παραγωγή, οι λύσεις και τα συστήματά μας είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Συστήματα υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με εξελιγμένες λύσεις για διανομή σήματος, είτε σε Ξενοδοχεία είτε σε μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα, φέρνουν τα σήματα στον εξοπλισμό λήψης στην καλύτερη ποιότητα.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.