Το Νέο Quattro LNB Της KATHREIN Κυκλοφόρησε

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το Περιοδικό Digital Fernsehen, Δοκιμάζει Και Αξιολογεί Το Νέο Quattro LNB Της KATHREIN.

Η KATHREIN προχώρησε στην παραγωγή του Νέου Quattro LNB UAS 684. Τα Δορυφορικά και Επίγεια συστήματα της Εταιρείας μας, απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των τεχνικών καθώς και των ιδιωτών λόγω της πολύ υψηλής τους ποιότητας. Τα προϊόντα KATHREIN, είναι ανθεκτικά, κορυφαίας ποιότητας και κατασκευής, οικονομικά και σχεδιασμένα πάντα τους αυστηρότερους κανονισμούς και τα Διεθνή πρότυπα.

 

Το Περιοδικό Digital Fernsehen Δοκιμάζει Και Κρίνει Αν Μπορεί Το Νέο Quattro LNB Της KATHREIN, Να Ενταχθεί Στα Υψηλής Ποιότητας Προϊόντα Που Κατασκευάζει.

 

Το νέο UAS 684 είναι ένα Universal Quattro LNB που χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει με σήμα τα Multi-Switch, τα Ψηφιακά Headend’s ή άλλες επιλογές διανομής με δορυφορικά σήματα. To UAS 684 είναι ο άμεσος διάδοχος του δημοφιλούς UAS 584. Ως συνήθως, το LNB παραδίδεται σε ένα καλά συσκευασμένο κουτί, με αδιάβροχο περίβλημα και αναλυτικές οδηγίες. Στο πεδίο παράδοσης περιλαμβάνονται επίσης τέσσερις F Connectors. Γρήγορα γίνεται σαφές ότι το νέο σύστημα τροφοδοσίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις κεραίες CAS της KATHREIN.

Το περίβλημα του LNB προσφέρει πλήρη προστασία από τις καιρικές συνθήκες για τον ευαίσθητο δέκτη και φέρει επίσης σήμανση IP 54. Το νέο LNB της KATHREIN προστατεύεται επίσης μαζικά από παρεμβολές. Υπάρχουν τέσσερις έξοδοι στο LNB, μία έξοδος για το κατακόρυφο επίπεδο στη χαμηλή ζώνη, μία για το κατακόρυφο επίπεδο στην υψηλή ζώνη, μία άλλη για την οριζόντια χαμηλή ζώνη και τέλος μία για την οριζόντια υψηλή ζώνη ( VL - VH - HL - HH ).

Οι οδηγίες που παρέχονται στη συσκευασία του LNB, όχι μόνο περιέχουν συμβουλές εγκατάστασης και τον πίνακα αζιμουθίου/υψομέτρου, περιέχουν επίσης παραδείγματα για συστήματα διανομής. Υπάρχουν επίσης οδηγίες για την εγκατάσταση των βυσμάτων F.

 

Για Ακόμη Μια Φορά, Η KATHREIN Δείχνει Το Δρόμο Για Τη Σωστή Διάθεση Προϊόντων, Με Ολοκληρωμένες Τεχνικές Συμβουλές Και Οδηγίες Εγκατάστασης.

 

Το UAS 684 εγκαταστάθηκε σε μια κεραία KATHREIN CAS 80, για τη μέτρηση της λαμβανόμενης ισχύος. Τοποθετήσαμε το σύστημα τροφοδοσίας στη μέση, στο βέλτιστο εστιακό σημείο για την αποκλειστική λήψη της θέσης Astra στις 19,2 μοίρες Ανατολικά. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων σε όλο το φάσμα μιλούν από μόνα τους. Λαμβάνεται κατά μέσο όρο 15,8 ντεσιμπέλ χρήσιμου σήματος με το σύστημα τροφοδοσίας στην εν λόγω θέση.

Έτσι, αποδεικνύεται ότι το νέο σύστημα τροφοδοσίας δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερο από το προηγούμενο LNB της KATHREIN. Μια ακραία δοκιμή με πολύ χαμηλά ποσοστά συμβόλων ραδιοφωνικών πακέτων στον δορυφόρο Eutelsat 16a αποδεικνύει επίσης μια πολύ υψηλή σταθερότητα του νέου LNB της KATHREIN.

Το UAS 684 μπορεί επίσης να σας εκπλήξει καθώς απαιτούνται μόνο περίπου 70 milliamperes για την τροφοδοσία του. Αυτό είναι το μισό της τρέχουσας κατανάλωσης. Επιπλέον, η συσκευή μπορεί να χειριστεί μια τάση τροφοδοσίας μεταξύ 9 και 19 Volt.

Συμπέρασμα: Με το νέο Quattro LNB UAS 684, η KATHREIN  συνεχίζει την ιστορία επιτυχίας των συστημάτων τροφοδοσίας. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα λήψης, η χαμηλή τροφοδοσία ρεύματος και η τέλεια κατασκευή δεν προσφέρουν άλλη επιλογή από το να αξιολογήσετε αυτή τη συσκευή με την άριστη βαθμολογία.

 

 Γιατί Αξίζει Να Μας Εμπιστευτείτε.

Η KATHREIN Digital Systems, είναι ο ηγέτης της αγοράς για την τεχνολογία ψηφιακής δορυφορικής και επίγειας λήψης και ένας ισχυρός συνεργάτης τόσο για τις Τεχνικές και Κατασκευαστικές Εταιρείες καθώς και τα Ξενοδοχεία όσο και για τους τελικούς πελάτες. Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες και την ολοκληρωμένη υποστήριξη – από το σχεδιασμό έως την ανάθεση έργων – η KATHREIN σημαίνει αξιόπιστη σύνδεση ανθρώπων και υπηρεσιών ψυχαγωγίας όπως καμία άλλη εταιρεία.

Χάρη στο δίκτυο πωλήσεων μας και μια ικανή αφοσιωμένη ομάδα - η KATHREIN η οποία έχει καθιερωθεί για περισσότερα από 100 χρόνια ως η παραδοσιακή εταιρεία που εδρεύει στο Rosenheim -  προμηθεύουμε προϊόντα από τους τομείς της Δορυφορικής και Επίγειας Λήψης, των Ευρυζωνικών Καλωδιακών Δικτύων, των Ψηφιακών Headend για Ξενοδοχεία, Στάδια, Αεροδρόμια, Οικισμούς κά, του Camping & Caravan, των Ραδιοφώνων DAB+, της Τεχνολογίας Δικτύων και της Παθητικής DAS.

 

 

Επιπλέον, η KATHREIN βασίζεται στην υψηλή ποιότητα, τη συνεχή και περαιτέρω ανάπτυξη καθώς και τη συνεπή βιωσιμότητα για όλα τα προϊόντα και τις διαδικασίες. Τόσο η ανάπτυξη όσο και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να ηγούμαστε στον κλάδο μας. 

Διαβάστε Το Πρωτότυπο Άρθρο Πατώντας ΕΔΩ

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.