Η KATHREIN Συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Anga Com

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η KATHREIN Συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Anga Com Που Έλαβε Μέρος Στην Κολωνία Από 10 Έως 12 Μαΐου 2022.

Ένα από τα ομορφότερα περίπτερα της φετινής έκθεσης της Anga Com που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως 12 Μαΐου 2022 κατείχε η Εταιρεία μας. Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγο της πανδημίας του Κορωνοϊού, η AngaCom  επέστρεψε δυναμικά συγκεντρώνοντας  390 εκθέτες από 33 χώρες στους εκθεσιακούς χώρους της Κολωνίας. Η επιτυχής επανεκκίνηση της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε σε ένα χώρο μεγαλύτερο των 22.000 τμ. με τους επισκέπτες να περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη της.

Ο Dr. Peter Charissé, Διευθύνων Σύμβουλος της ANGA COM δήλωσε: « Επιστρέψαμε με εξαιρετικές συνθήκες εκκίνησης και 390 εκθέτες ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας. Οι προκαταρκτικοί αριθμοί εγγραφής επισκεπτών ήταν επίσης πάνω από τις προσδοκίες μας. Με τους ευρύχωρους εκθεσιακούς χώρους της Κολωνίας και μια τέλεια πρόγνωση καιρού – η ANGA COM πρόσφερε στους επισκέπτες και τους εκθέτες της τις βέλτιστες συνθήκες για τη διεθνή επανένωση της βιομηχανίας ευρυζωνικότητας και των μέσων ενημέρωσης».

Η KATHREIN, με πλήθος καταρτισμένου προσωπικού και πολλά νέα προϊόντα έκλεψε για ακόμα μια φορά της εντυπώσεις. Νέα Ψηφιακά Headend DVB-IP / DVB-C και DVB-T με Δύο (2) ή και με Τέσσερις (4) Ενσωματωμένες Εισόδους HDMI, IPTV Λύσεις ( Software και Middleware ) για Ξενοδοχεία, Αεροδρόμια, Στάδια, Τουριστικά Θέρετρα κά, Οπτικοί Πομποί και Δέκτες καθώς και Οπτικά Splitters, Ενισχυτές Σήματος για μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις, Ηλεκτρονικά Πεδιόμετρα, , είναι κάποια από τα Δορυφορικά και Επίγεια Προϊόντα της Εταιρείας μας, που παρουσιάστηκαν στην Διεθνή έκθεση της Anga Com.

Τις εντυπώσεις επίσης έκλεψε το Δορυφορικό μας Κάτοπτρο CAS 180 ( 1.80 m ) που δέσποζε στην είσοδο του περιπτέρου μας και πρόσφερε στους επισκέπτες και τους καλεσμένους μας ένα πολύ ιδιαίτερο σκηνικό . Επισκέπτες, Τεχνικοί, Εταιρείες και Συνεργάτες απ όλον τον κόσμο , με ενδιαφέροντα ζητήματα προς συζήτηση και επίλυση καθώς και η θετική διάθεση που επικρατούσε  ήταν τα κυρίαρχα θέματα που κυριάρχησαν στο Stand της Εταιρείας μας.

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες από την έκθεση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας πάλι για το 2023 στις 23 με 25 Μαΐου στην Κολωνία.

Σας ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρεθήκατε κοντά μας και εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα Υψηλής Ποιότητας που θα χρειαστεί να τα αγοράσετε μόνο μια φορά.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.