KATHREIN Headend Ξενοδοχειακά Επαγγελματικά Συστήματα Λήψης

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #headend #professionalheadend #headendforhotels #headendequipment #headendforairports

Επαγγελματικά Ψηφιακά Συστήματα Λήψης Και Διανομής, ( IPTV - DVB-T - DVB-C) Κατάλληλα για Ξενοδοχεία , Αεροδρόμια, Νοσοκομεία, Οικισμούς, Αθλητικά Συγκροτήματα, κά.

Το νέο Ψηφιακό Headend της Kathrein, συνδυάζει καινοτομία και παράδοση κατά τρόπο μοναδικό. Το UFOcompact plus® παρέχει στους χρήστες την τεχνολογική βάση για τις σημερινές και αυριανές προκλήσεις στο πεδίο της τεχνολογίας επεξεργασίας σήματος.

KATHREIN Βάση Module UFG 810 - 10 Θέσεων.

 

Συμπεριλαμβάνει τροφοδοτικό (UFN 800), πλακέτα, κεντρική μονάδα ελέγχου (UFX 800), ανεμιστήρας εξαγωγής, παθητικό συνδυαστή εξόδου και κάλυμμα. Σε συνδυασμό με τον προσαρμογέα της μονάδας καναλιών UFZ 800, η UFG 810 είναι, επίσης, καθοδικά συμβατή με τις μονάδες καναλιών UFO®compact.

Δέκα θέσεις εν-λειτουργία σύνδεσης για μοντούλες UFOcompact plus®
Τρεις θέσεις συστήματος εν-λειτουργία σύνδεσης, αποκλειστικές για τροφοδοτικό (UFN 800), μοντούλα ελέγχου (UFX 800) και επεκτάσεις (UVO 830 κ.λ.π.)
Η σειρά μοντουλών UFO®compact μπορεί να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει με χρήση του προσαρμογέα UFZ 800
Τροφοδοσία και επικοινωνία μοντουλών με χρήση της υψηλής- ταχύτητας πλακέτας
 
Ασφαλής απαγωγή θερμότητας εξασφαλίζεται με χρήση δύο ανεμιστήρων εξαγωγής εξοικονόμησης ενέργειας, που μπορούν να παρακολουθηθούν, και ιδανική όδευση αέρα μέσω καναλιών από τα στοιχεία ψύξης της μοντούλας
Ύψος: Εννέα RUs για επίτοιχη τοποθέτηση ή ρακιέρες 19”
Άπλετος ελεύθερος χώρος στο κάτω μέρος της βάσης μοντουλών για εισαγωγή των εξωτερικών καλωδίων και του προσαρμογέα
Πλήρως προ-συναρμολογημένη, με τροφοδοτικό, συζεύκτη εξόδου και μοντούλα ελέγχου
Τρεις διακλαδωτήρες εισόδου (UFZ 300) μπορούν να προστεθούν στο περίβλημα

Τύπος εγκατάστασης

 

Εγκατάσταση σε rack πλάτους 19" ή σε τοίχο

 

Αριθμός θέσεων

 

Δέκα μοντούλες, ένα τροφοδοτικό (UFN 800 προ-συναρμολογημένο), δύο λειτουργικές μοντούλες (UFX 800 προ-συναρμολογημένη, μία έξτρα)

Τροφοδοτικό (UFN 800, 20610121)

 

 

Τάση λειτουργίας

V/Hz

230 ± 10 %/50 ... 60

Μέγιστη κατανάλωση ισχύος

W

437

Δευτερεύουσα τάση/μέγιστο επιτρεπόμενο ρεύμα

V/A

12.3/32.5

 

Σηματοδότηση

 

LED

Πράσινο (κανονική λειτουργία) Κόκκινο (χαμηλή τάση ή υπέρ-ταση) Κόκκινο αναβοσβήνον (υπέρ-ταση)

Γενικά

 

 

Ανεμιστήρες απαγωγής

 

2

Διαστάσεις (Π χ Υ χ Β)

mm

399 x 483 x 266

Επιτρεπόμενη θερμοκρασία περιβάλλοντος

°C

-20 ... +50

Βάρος

κιλά

15.5

 

Η καρδιά του νέου Ψηφιακού Headend UFOcompact plus® είναι η βάση μοντουλών UFG 810. Η ραχοκοκαλιά του συστήματος αποτελείται από την παθητική πλακέτα βάσης δεδομένων και ελέγχου. Παρέχει συνολικά δέκα τρεις θέσεις, δέκα από τις οποίες χρησιμοποιούνται για οποιαδήποτε επιλεγμένη headend μοντούλα. Ο νέος συζεύκτης εξόδου έχει οριστεί σε μέχρι 1 GHz και επιτρέπει ώστε οι καλωδιώσεις να γίνονται εύκολα και όμορφα οπτικά διευθετημένες.

Η καινοτομία του νέου UFOcompact plus® headend βασίζεται κυρίως στην υψηλή του ευελιξία και δυνατότητα κλιμάκωσης. Η πλακέτα βάσης επιτρέπει τη μετάδοση DVB transport streams μεταξύ όλων των νέων μοντουλών UFOcompact plus®. Λειτουργίες, των οποίων στο παρελθόν η επεξεργασία γινόταν σε ειδικές εξωτερικές συσκευές του συστήματος, τώρα μπορούν να αναπαράγονται αποτελεσματικά και οικονομικά με χρήση εξειδικευμένων μοντουλών του συστήματος.


Η μοντούλα κεντρικού ελέγχου UFX 800 και η μοντούλα τροφοδοσίας UFN 800 είναι ενσωματωμένες μοντούλες του συστήματος. Ο υψηλής- απόδοσης ενισχυτής εξόδου UVO 830 μπορεί να χρησιμοποιηθεί προαιρετικά. Έχει ειδικά σχεδιαστεί γι’ αυτού του είδους τις εφαρμογές, καθιστώντας περιττή τη χρήση πρόσθετων ενισχυτών. Όλες οι παράμετροι των σημάτων εξόδου μπορούν στη συνέχεια κεντρικά να εγγραφούν και να παρακολουθηθούν. Η κεντρική μοντούλα ελέγχου UFX 800 αποτελεί την διεπαφή ελέγχου για όλες τις μοντούλες, που έχουν βυσματωθεί στη βάση μοντουλών. Χρησιμοποιώντας το ελεύθερο λογισμικό ελέγχου του UFZ 800, ο χειριστής του συστήματος έχει πρόσβαση σε όλες τις παραμέτρους των μοντουλών.

Ένα υψηλής-απόδοσης control bus διασφαλίζει ταχεία επικοινωνία με όλες τις συσκευές του συστήματος, επιτρέποντας απλή και γρήγορη διαμόρφωση του συστήματος, ακόμα κι όταν χρησιμοποιούνται μαζί μερικές βάσεις μοντουλών UFG 810.
Ένα περαιτέρω αξιοσημείωτο αποτελεί η καθοδική συμβατότητα, που συμπεριλαμβάνει τις παρούσες μοντούλες UFO®compact, που υλοποιείται απλά με χρήση της μοντούλας προσαρμογής UFZ 800, η οποία, άμεσα προσαρμοσμένη στη βάση μοντουλών, λειτουργεί βασικά ως μετατροπέας πρωτοκόλλου και τάσης, παρέχοντας τη σύνδεση ισχύος και δεδομένων στις μοντούλες UFO®compact. Με τον τρόπο αυτό, οι λειτουργικοί περιορισμοί στο σχεδιασμό ενός νέου headend διατηρούνται στο ελάχιστο.

Αξίζει να γίνει σημείωση για το τροφοδοτικό UFN 800 για τις εξαιρετικές του και υψηλής-απόδοσης παραμέτρους, προσφέροντας εξαιρετικά υψηλό βαθμό απόδοσης πάνω από 92%.Η συστηματική σχεδίαση του UFN 800 εξασφαλίζει, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με προσεχώς διαθέσιμη υπεράριθμη μονάδα, μέγιστη ασφάλεια έναντι αυξομειώσεων στην τάση στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Η UFG 810 τοποθετείται, επίσης, με μακρόβιο και χαμηλού-θορύβου συγκρότημα ανεμιστήρων. Οι ανεμιστήρες εξασφαλίζουν μακροχρόνια λειτουργία των πολύπλοκων ομάδων ηλεκτρονικών μοντουλών, ακόμα και υπό συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Η σωστή λειτουργία των ανεμιστήρων παρακολουθείται συνεχώς και κεντρικά. Κάθε ανεμιστήρας μπορεί μεμονωμένα, γρήγορα και χωρίς εργαλεία να αλλαχτεί, χωρίς να διακοπεί η λειτουργία του συστήματος.

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.