Ψηφιακό Headend - Επεκτάσιμο Headend KATHREIN

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #digitalheadend #UfoCompactPlus

Ψηφιακό Επεκτάσιμο Headend - UFG 810

Το UFOcompact plus® είναι το νέο σύστημα headend της Kathrein, που συνδυάζει καινοτομία και παράδοση κατά τρόπο μοναδικό. Το UFOcompact plus® παρέχει στους χρήστες την τεχνολογική βάση για τις σημερινές και αυριανές προκλήσεις στο πεδίο της τεχνολογίας επεξεργασίας σήματος.Η χρήση των υφιστάμενων UFO®compact μοντουλών στο νέο περιβάλλον επεκτείνει την απόδοση του συστήματος και επιτρέπει στους χρήστες να μεταναστεύσουν με ήπιο τρόπο στην κορυφαία τεχνολογία headend της Kathrein. Το γνωμικό μας: “Η ποιότητα δείχνει το δρόμο” αντανακλάται σε πολλές λεπτομέρειες του συστήματος UFOcompact plus®.

Η βάση μοντουλών UFG 810

Η καρδιά του νέου headend UFOcompact plus® είναι η βάση μοντουλών UFG 810. Η ραχοκοκαλιά του συστήματος αποτελείται από την παθητική πλακέτα βάσης δεδομένων και ελέγχου. Παρέχει συνολικά δέκα τρεις θέσεις, δέκα από τις οποίες χρησιμοποιούνται για οποιαδήποτε επιλεγμένη headend μοντούλα. Ο νέος συζεύκτης εξόδου έχει οριστεί σε μέχρι 1 GHz και επιτρέπει ώστε οι καλωδιώσεις να γίνονται εύκολα και όμορφα οπτικά διευθετημένες.

Η καινοτομία του νέου UFOcompact plus® headend βασίζεται κυρίως στην υψηλή του ευελιξία και δυνατότητα κλιμάκωσης. Η πλακέτα βάσης επιτρέπει τη μετάδοση DVB transport streams μεταξύ όλων των νέων μοντουλών UFOcompact plus®. Λειτουργίες, των οποίων στο παρελθόν η επεξεργασία γινόταν σε ειδικές εξωτερικές συσκευές του συστήματος, τώρα μπορούν να αναπαράγονται αποτελεσματικά και οικονομικά με χρήση εξειδικευμένων μοντουλών του συστήματος.

Η μοντούλα κεντρικού ελέγχου UFX 800 και η μοντούλα τροφοδοσίας UFN 800 είναι ενσωματωμένες μοντούλες του συστήματος. Ο υψηλής- απόδοσης ενισχυτής εξόδου UVO 830 μπορεί να χρησιμοποιηθεί προαιρετικά. Έχει ειδικά σχεδιαστεί γι’ αυτού του είδους τις εφαρμογές, καθιστώντας περιττή τη χρήση πρόσθετων ενισχυτών. Όλες οι παράμετροι των σημάτων εξόδου μπορούν στη συνέχεια κεντρικά να εγγραφούν και να παρακολουθηθούν. Η κεντρική μοντούλα ελέγχου UFX 800 αποτελεί την διεπαφή ελέγχου για όλες τις μοντούλες, που έχουν βυσματωθεί στη βάση μοντουλών. Χρησιμοποιώντας το ελεύθερο λογισμικό ελέγχου του UFZ 800, ο χειριστής του συστήματος έχει πρόσβαση σε όλες τις παραμέτρους των μοντουλών. Ένα υψηλής-απόδοσης control bus διασφαλίζει ταχεία επικοινωνία με όλες τις συσκευές του συστήματος, επιτρέποντας απλή και γρήγορη διαμόρφωση του συστήματος, ακόμα κι όταν χρησιμοποιούνται μαζί μερικές βάσεις μοντουλών UFG 810.


Ένα περαιτέρω αξιοσημείωτο αποτελεί η καθοδική συμβατότητα, που συμπεριλαμβάνει τις παρούσες μοντούλες UFO®compact, που υλοποιείται απλά με χρήση της μοντούλας προσαρμογής UFZ 800, η οποία, άμεσα προσαρμοσμένη στη βάση μοντουλών, λειτουργεί βασικά ως μετατροπέας πρωτοκόλλου και τάσης, παρέχοντας τη σύνδεση ισχύος και δεδομένων στις μοντούλες UFO®compact. Με τον τρόπο αυτό, οι λειτουργικοί περιορισμοί στο σχεδιασμό ενός νέου headend
διατηρούνται στο ελάχιστο. Αξίζει να γίνει μνεία για το τροφοδοτικό UFN 800 για τις εξαιρετικές του και υψηλής-απόδοσης παραμέτρους, προσφέροντας εξαιρετικά υψηλό βαθμό απόδοσης πάνω από 92%. Η συστηματική σχεδίαση του UFN 800 εξασφαλίζει, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με προσεχώς διαθέσιμη υπεράριθμη μονάδα, μέγιστη ασφάλεια έναντι αυξομειώσεων στην τάση στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Η μοντέρνα ψηφιακή επεξεργασία, όπως προσφέρεται από το σύστημα UFOcompact plus®, επιτρέπει την επεξεργασία πολλών διαφορετικών τύπων σημάτων σε ελάχιστο χώρο, με υψηλή πυκνότητα δόμησης.

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Ζητήστε μας , να σας κάνουμε τη μελέτη του δικτύου σας ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.