Προϊόντα KATHREIN Λύσεις Και Υπηρεσίες

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #nevron #solutions #iptvproducts

Η KATHREIN, είναι ο ηγέτης της αγοράς για την ψηφιακή λήψη Δορυφορικών, Επίγειων, Καλωδιακών και IPTV συστημάτων σε Ξενοδοχεία, Στάδια, Οικισμούς, Νοσοκομεία, Σκάφη, Τροχόσπιτα κά.

Γιατί Να Επιλέξω Τα Προϊόντα KATHREIN ;

Η KATHREIN είναι η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στην Ευρώπη και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, στον τομέα της ασύρματης τηλεπικοινωνίας. Η ιστορία της επιτυχίας της , ξεκινάει το 1919. Η κύρια αρχή της Kathrein είναι να προσφέρει πάντα τις ιδανικές λύσεις στις απαιτήσεις των πελατών της. Για να παραμείνουμε τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά, επενδύουμε μεγάλο μέρος των εσόδων στην Έρευνα & Ανάπτυξη κάθε χρόνο.

Οι συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια και ινστιτούτα μας παρέχουν νέες προοπτικές και εμπλουτίζουν το δίκτυό μας με τις υψηλές δυνατότητες του κλάδου. Είμαστε υπέρ της υψηλής ποιότητας. Ως αποτέλεσμα αυτής της εταιρικής αρχής, τα προϊόντα και οι λύσεις μας είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, η οποία χαρακτηρίζεται από την ανθεκτικότητα, την ωριμότητα, τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, την ευρωστία και τη βιωσιμότητά τους. Εγγυόμαστε μεγάλη αξιοπιστία.Η επιλογή της Kathrein είναι μια ασφαλής επένδυση για το μέλλον. Είμαστε ένας '' οδηγός '' καινοτομίας και τεχνολογίας.

Είναι Αξιόπιστα Τα Προϊόντα Της KATHREIN ;

Τα προϊόντα και οι λύσεις μας είναι αξιόπιστα στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι αγοράζουν προϊόντα και λύσεις που είναι ανθεκτικές, σταθερές και οι οποίες λειτουργούν όπως υποσχέθηκαν. Επιπλέον, η Kathrein αναγνωρίζεται στην αγορά ως οδηγός καινοτομίας και τεχνολογίας. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με την εξαιρετική αξιοπιστία μας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα μεγαλύτερα έργα κ οι μεγαλύτερες μελέτες στην Ελλάδα και όχι μόνο, έχουν πραγματοποιηθεί από την Εταιρεία μας και με τα υλικά μας.
 

Δίνετε Έμφαση Στους Πελάτες Σας ;

Όλες οι γνώσεις μας πηγαίνουν στην παροχή συμβουλών στους πελάτες μας από την αρχή και παραμένουμε επίσης ένας ικανός οδηγός, σύμβουλος και συνεργάτης μακροπρόθεσμα. Τους παρέχουμε κατάρτιση, σχεδιασμό και υποστήριξη, εργαλεία υπολογισμού και κατάλληλες μεμονωμένες και ολοκληρωμένες λύσεις. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας είναι φιλικές προς τον χρήστη. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι πελάτες μας αισθάνονται ότι είναι καλά φροντισμένοι και είναι πολύ ικανοποιημένοι με τις συμβουλές και τις επιδόσεις μας. Αυτό τεκμηριώνεται από μελέτες ικανοποίησης πελατών στις οποίες σημειώνουμε υψηλότερα επίπεδα από τους '' ανταγωνιστές '' μας εδώ και χρόνια.

Αναλαμβάνετε Να Κάνετε Μελέτες Και Σχεδιασμό Δικτύων ;

Η Εταιρεία μας, αναλαμβάνει να κάνει την Μελέτη και το Σχεδιασμό του εκάστοτε δικτύου σας, ανεξαρτήτως μεγέθους. Μπορεί ακόμα να σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση που ταιριάζει στο δίκτυο σας είτε αυτό είναι με οπτικές ίνες, είτε με ομοαξονικά καλώδια είτε με την χρήση των Iptv συστημάτων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα μεγαλύτερα έργα κ οι μεγαλύτερες μελέτες στην Ελλάδα και όχι μόνο, έχουν πραγματοποιηθεί από την Εταιρεία μας.

Θέλω Να Συνεργαστώ Με Την KATHREIN Αλλά Δεν Γνωρίζω Τα Προϊόντα Της. Και Αν Χρειαστώ Τεχνική Υποστήριξη ;

Η Εταιρεία μας , αναλαμβάνει να σας '' εκπαιδεύσει '' στα Προϊόντα της καθώς επίσης και να σας ενημερώνει συνεχώς για όλες τις Τεχνολογικές Εξελίξεις. Μπορεί να σας προμηθεύσει με όλα τα απαραίτητα έντυπα και τα Τεχνικά Φυλλάδια καθώς και να σας παρουσιάσει τα προϊόντα της σε πλήρη λειτουργεία στα ιδιόκτητα γραφεία της ή ακόμα και στον δικό σας χώρο.

Η Εταιρεία μας , διαθέτει εξειδικευμένους Τεχνικούς και Προσωπικό, που μπορούν να σας καθοδηγήσουν πλήρως σε οποιαδήποτε δυσκολία και αν αντιμετωπίσετε. Ακόμη μπορούμε να παραστούμε δίπλα σας σε οποιοδήποτε έργο κρίνετε εσείς απαραίτητο σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς το δίκτυο συνεργατών μας επεκτείνεται διαρκώς. Η εταιρεία μας, διαθέτει και πραγματοποιεί τις μετρήσεις και τον έλεγχο του δικτύου σας με τα πιστοποιημένα όργανα MSK 200 και MSK 125 της KATHREIN.

Η Εταιρεία μας , πραγματοποιεί σεμινάρια στα γραφεία της με σκοπό να ενημερώνει τόσο τους Τεχνικούς όσο και της Εταιρείες με τις Τεχνολογικές Εξελίξεις που πραγματοποιούνται στον κλάδο μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να προγραμματίσουμε μαζί το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει. Όλα μας τα σεμινάρια πραγματοποιούνται Δωρεάν.

 

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ
.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.