Ψηφιακά Ραδιόφωνα DAB+ Με Bluetooth KATHREIN

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein digital systems #lyraaebe #dab+ #radiosdigital

Τα Ψηφιακά Ραδιόφωνα Της Εταιρείας Μας ( DAB + - FM - VHF ) Αποτελούν Ακόμη Μια Προσθήκη Στο Χαρτοφυλάκιο Των Προϊόντων Μας.

Το Υψηλής Ποιότητας και αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας συνεχώς διευρύνεται ώστε να περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας. Τα Ψηφιακά Ραδιόφωνα της Εταιρείας αποτελούν μια ακόμα προσθήκη στο κομμάτι του ήχου και εγγυώνται τις καλύτερες επιδόσεις.

Μοντέρνοι και διαχρονικοί σχεδιασμοί, με δυνατότητα αναπαραγωγής cd, με bluetooth για ασύρματη μετάδοση και χρήση των Deezer, Tidal, Napster, Qobuz και Spotify Connect εφαρμογών τα καθιστούν τα ιδανικότερα στην κατηγορία τους. 

Το Ψηφιακό Ραδιόφωνο της Εταιρείας μας, με την ονομασία DAB +1 mini, αποτελεί ένα μικρό φορητό ραδιόφωνο FM / DAB+ με ισχυρό ήχο. Είναι εξοπλισμένο με Bluetooth για την ασύρματη μετάδοση των τραγουδιών από το κινητό σας έτσι ώστε να μην μένει καμία επιθυμία σας ανεκπλήρωτη. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία , οθόνη LED, υποδοχή για εξωτερική κεραία και διατίθεται σε τέσσερα χρώματα.

Χαρακτηριστικά:

▪ Ραδιόφωνο DAB + ( FM ) και VHF σε κλασική συμπαγή σχεδίαση
▪ Εύκολη ανάγνωση οθόνης OLED
▪ Ενσωματωμένο Bluetooth για ασύρματη ροή ήχου
Είσοδος AUX για αναπαραγωγή της δικής σας μουσικής
Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου για αναπαραγωγή μέσω κινητού από το αγαπημένο σας ραδιοφωνικό κανάλι / μουσική
LED σήμανση φόρτισης μπαταρίας και Bluetooth σύνδεσης
Περιλαμβάνεται εξωτερική κεραία
(κεραία σύρματος, Καλώδιο υποδοχής 3,5 mm) και καλώδιο σύνδεσης USB (USB Micro) για φόρτιση (5 V / 1 A)) και καλώδιο φόρτισης micro USB
Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, Περίπου 20 ώρες σε κανονική ένταση

Με τον ''πύργο'' DAB + 10 έχετε έναν μοντέρνο και φορητό ραδιόφωνο FM / DAB + / internet. Εκτός από το Bluetooth για ασύρματη μετάδοση ήχου που διαθέτει, είναι εξοπλισμένο με θύρα WLAN που επιτρέπει τη χρήση των Deezer, Tidal, Napster, Qobuz και Spotify Connect εφαρμογών. Φυσικά, ο πύργος DAB + 10 διαθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά όπως Ξυπνητήρι, χρονοδιακόπτη ύπνου, Σύζευξη μέσω NFC κτλ.

Χαρακτηριστικά:

Φορητό υβριδικό ραδιόφωνο Internet / DAB + / VHF
Οθόνη TFT LCD με οπίσθιο φωτισμό 2,4 "
▪ Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μπαταρίες ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας φόρτισης και προστασία υπερθέρμανσης) Τροφοδοσία DC 12 V / 1,5 A με δυνατότητα εναλλαγής.Μονάδα φόρτισης για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (Δεν περιλαμβάνονται Accus )
▪ Εύκολος έλεγχος με χρήση της εφαρμογής UNDOK (για Android και iOS)
▪ Ενσωματωμένο Bluetooth και WLAN
▪ Οι υπηρεσίες ροής Spotify, Napster, Deezer κ.λπ. μπορούν να ξεκινήσουν απευθείας στη συσκευή
▪ Επιλέξτε από περισσότερους από 15.000 σταθμούς στο ραδιόφωνο Διαδικτύου (Απαιτείται σύνδεση WLAN) ανά είδος ή χώρα
▪ Λειτουργία αναβολής
Υποστήριξη UPnP / DLNA
▪ 30 μνήμες σταθμού (10 x VHF, 10 x DAB, 10 x Internet)
Εύκολη σύζευξη χάρη στην τεχνολογία NFC
Είσοδος AUX και έξοδος ακουστικών
Ενσωματωμένη τηλεσκοπική κεραία DAB και VHF

Με το υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό DAB + 100 έχετε ένα επαγγελματικό σύστημα all-in-one με FM- / DAB + / VHF / Διαδικτυακό Ραδιόφωνο με ενσωματωμένο CD Player σε διαχρονικό σχεδιασμό. Όπως και το μοντέλο DAB + 10 έτσι και αυτό διαθέτει  εκτός από το Bluetooth για ασύρματη μετάδοση ήχου, θύρα WLAN που επιτρέπει τη χρήση των Deezer, Tidal, Napster, Qobuz και Spotify Connect εφαρμογών. Διαθέτει και αυτό επίσης ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη ύπνου , λειτουργεία εγγραφής κτλ.

Χαρακτηριστικά:

Φορητό υβριδικό ραδιόφωνο DAB + / VHF
▪ Πλήρως εξοπλισμένο σύστημα μουσικής με ενσωματωμένο WLAN και Bluetooth
▪ Οι υπηρεσίες Spotify, Napster, Deezer κ.λπ. μπορούν να ξεκινήσουν απευθείας στη συσκευή
Έγχρωμη οθόνη TFT LCD υψηλής ανάλυσης 3,2 ”
CD player με μηχανισμό φόρτωσης υποδοχής και Αναπαραγωγή MP3 / WMA - αντιγραφή σε κάρτα SD / USB
▪ Περιηγηθείτε και αναπαραγάγετε περιεχόμενο από τη μουσική σας που είναι συμβατή με το DLNA βιβλιοθήκες στον υπολογιστή ή το Mac σας
▪ Εύκολος έλεγχος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή UNDOK (Android και iOS)
Εύκολη σύζευξη χάρη στην τεχνολογία NFC
▪ Αυτόματη ενημέρωση χρόνου μέσω δικτύου, DAB ή FM RDS-CT
▪ Επιλέξτε από πάνω από 15.000 σταθμούς στο Διαδίκτυο ραδιόφωνο (Απαιτείται σύνδεση WLAN) ανά είδος ή χώρα
▪ Ενσωματωμένη κεραία WLAN διπλής ζώνης (2,4 και 5 GHz)
Τηλεχειριστήριο υπερύθρων και καλώδιο CAT5E (Ethernet) περιλαμβάνεται
▪30 μνήμη σταθμού (10 x VHF, 10 x DAB, 10 x Internet)

Υποδοχές εισόδου / εξόδου: Σύνδεση ισχύος (230 V), AUX in, line out, S / PDIF out, Ethernet (RJ 45), ακουστικά, USB, κάρτα SD και USB, Ενσωματωμένη τηλεσκοπική κεραία DAB και VHF.

 

Για Οποιαδήποτε Πληροφορία ή Διευκρίνηση Παραμένουμε Πάντα Στη Διάθεσή Σας.

Το Υψηλής Ποιότητας Και Αξιόπιστο Χαρτοφυλάκιο Προϊόντων Μας Συνεχώς Διευρύνεται Ώστε Να Περιλαμβάνει Καινοτόμες Λύσεις Στον Τομέα Της Τεχνολογίας.

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ
.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.