Δορυφορικά Κάτοπτρα - Δορυφορικά Συστήματα Λήψης

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δείτε Τα Δορυφορικά Κάτοπτρα Της Εταιρείας Μας Στη Νέα Ανανεωμένη Κατηγορία Προϊόντων Στην Ιστοσελίδα Μας.

Τα Δορυφορικά Κάτοπτρα ή αλλιώς τα Δορυφορικά Πιάτα όπως πιθανόν να έχετε ακούσει να τα αποκαλούν, σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε σχεδόν απεριόριστη ποικιλία καναλιών. Λόγω της τεχνολογίας multifeed, τα σήματα μπορούν να λαμβάνονται από πολλούς δορυφόρους και να χρησιμοποιούνται από σχεδόν απεριόριστο αριθμό συνδρομητών ταυτόχρονα - χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Σε σύγκριση με άλλα συστήματα μετάδοσης, αυτό καθιστά τη Δορυφορική Λήψη ενδιαφέρουσα τόσο για μεμονωμένα όσο και για κοινόχρηστα συστήματα. Η προηγμένη τεχνολογία διανομής και τα εξελιγμένα εργαλεία σχεδιασμού που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν από μία δορυφορική κεραία να παρέχουμε σε πολλά διαμερίσματα ή ακόμη και ολόκληρα συγκροτήματα κατοικιών, ποικιλία καναλιών πολλών δορυφόρων.

 Ζήστε Την Καλύτερη Ποιότητα Εικόνας Σε HD Και 4k Μέσω Της Δορυφορικής Κεραίας KATHREIN.

 

Στην Νέα ανανεωμένη κατηγορία προϊόντων της Εταιρείας μας , μπορείτε να δείτε όλα τα Δορυφορικά Κάτοπτρα - Δορυφορικά Πιάτα που διαθέτουμε από 60 cm έως 1,8 m.  ( Για να μεταβείτε στην κατηγορία προϊόντων με τα Δορυφορικά μας Κάτοπτρα  πατήστε ΕΔΩ διαφορετικά από το Μενού '' Η Εταιρεία Μας '' επιλέξτε την Κατηγορία Προϊόντα )

 

 

Τα καλά σχεδιασμένα εξαρτήματα της Δορυφορικής Λήψης της Εταιρείας μας, όπως τα Δορυφορικά Κάτοπτρα, τα LNB, τα Multiswitch κτλ, εξασφαλίζουν μια κρυστάλλινη εικόνα - τόσο σε HD όσο και σε 4k. Ανεξάρτητα από το εάν εγκαθιστάτε ένα νέο ή μεμονωμένο ή κοινόχρηστο δορυφορικό συστήματα, η διανομή σημάτων μέσω πολλαπλών διακοπτών ( Multi-switch ) και ενισχυτών δικτύου καθιστά τη λήψη δορυφόρων κατάλληλη για κάθε είδους δίκτυο που έχετε προς υλοποίηση.Η μετασκευή ενός υπάρχοντος συστήματος μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί εύκολα και ευέλικτα. Είναι επίσης δυνατοί συνδυασμοί με άλλα σήματα, όπως DVB-T / -T2 ή καλωδιακή τηλεόραση.

 

Αν έχετε απορίες σχετικά με τα Δορυφορικά Κάτοπτρα της Εταιρείας μας ή με κάποιο προϊόν, οι σύμβουλοι πελατών μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.