IPTV Λύσεις Και Εφαρμογές - Ολοκληρωμένες Λύσεις IPTV

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#nevron #kathrein #lyrasa #hospitality #hoteltech #marineindustry #airports #stadiums #iptvsolutions #iptvadvantages #iptv

Δημιουργούμε και Χτίζουμε Τις IPTV Υπηρεσίες Μας,Στις Δικές Σας Ανάγκες.

 

Δημιουργήστε Ψυχαγωγία - Δημιουργήστε Ελευθερία. Οι Επισκέπτες Θέλουν Περισσότερα.Περισσότερες Επιλογές , Περισσότερη Ψυχαγωγία, Περισσότερη Εμπλοκή, Περισσότερη Ελευθερία, Περισσότερο 'Έλεγχο.

Δημιουργούμε και Χτίζουμε Τις #IPTV Υπηρεσίες Μας,Στις Δικές Σας Ανάγκες. Μπορούμε Να Βοηθήσουμε Τους Ταξιδιώτες Να Πάρουν Τις Πληροφορίες Που Χρειάζονται Σχετικά Με Έναν Προορισμό Αξιοθέατων, Με Τις Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες Σας,Τις Παροχές Και Τις Προσφορές Σας, Τις Πτήσεις, Πράγματα Να Κάνουν Στον Προορισμό Τους Και Ούτω Καθεξής.

 

Οι απλές διαδικασίες διαμόρφωσης επιτρέπουν γρήγορες και εύκολες προσαρμογές του συστήματος στις ανάγκες, του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η εταιρεία μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με την #KATHREIN και την #Nevron, τον παγκόσμιο πάροχο IPTV , αποτελόυν τον Ιδανικό Συνεργάτη που μπορεί να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για το IPTV σύστημα σας.

Δημιουργούμε την IPTV ''Πλατφόρμα Σας '' , Στις Δικές Σας Ανάγκες Και Απαιτήσεις. Συμβατή Με Οποιοδήποτε Μοντέλο Τηλεόρασης Χωρίς Δεσμεύσεις Και Υποχρεωτική Αντικατάσταση Τηλεοράσεων. Η Χρήση Ενός STB Αποτελεί Την Ιδανική Και Την Πιο Οικονομική Λύση.

Προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων IPTV, τα οποία φέρνουν μια καταπληκτική εμπειρία διαδραστικής τηλεόρασης στους χρήστες ( από τους επισκέπτες ενός ξενοδοχείου, τους επιβάτες ενός πλοίου, τους φιλάθλους ενός σταδίου, τους κατοίκους ενός συγκροτήματος κατοικιών ) Η ευελιξία, η δυνατότητα επέκτασης και οι δυνατότητες υψηλής απόδοσης είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας που σας προσφέρουμε.

Γρήγορα, αξιόπιστα και καινοτόμα τα προϊόντα IPTV της Εταιρείας μας, επιτρέπουν την παροχή των πιο ελκυστικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας, πληροφόρησης και επικοινωνίας στους τηλεθεατές. Οι θεατές γίνονται πλέον ενεργοί, ασχολούνται περισσότερο με την πρόσβαση σε πολλές από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες διαδικτύου με τη μορφή υπηρεσιών IPTV.

Τα συστήματα IPTV της Εταιρείας μας,  επιτρέπουν στα ξενοδοχεία / κρουαζιερόπλοια / στάδια κά, να προσφέρουν στους επισκέπτες επιπλέον άνεση και ικανοποίηση, βασισμένη σε πληροφοριακές ή ψυχαγωγικές υπηρεσίες διαθέσιμες σε οθόνες Τηλεόρασης, Smartphones ή Tablets . Με τη χρήση διαθέσιμων και εύχρηστων εργαλείων IPTV, οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν ακόμη περισσότερο από την προώθηση υπηρεσιών, εκδηλώσεων και άλλων τουριστικών αξιοθέατων στην περιοχή τους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ικανοποίηση των επισκεπτών και αύξηση του εισοδήματος τους.

 Η ικανοποίηση των επισκεπτών/πελατών ( π.χ ενός ξενοδοχείου )  αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα κάθε επιχείρησης. Ένας ικανοποιημένος επισκέπτης είναι η καλύτερη εγγύηση για να επιστρέψει ξανά, ή ακόμα και να γίνει ένας τακτικός πελάτης. Ένας ικανοποιημένος πελάτης θα πάρει επίσης πρόσθετες  υπηρεσίες, ειδικά αν αυτός ο επισκέπτης ενημερωθεί σωστά για τις πρόσθετες υπηρεσίες μέσο των συστημάτων IPTV.

 

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καθιερώσουν μια μεγάλη σχέση μεταξύ ενός ξενοδοχείου και των καλεσμένων του, ενός σταδίου και των φιλάθλων του, ενός πλοίου και των επιβατών του ή ενός νοσοκομείου και των ασθενών του.

 

Η Εταιρεία Μας, Αναλαμβάνει Να Κάνει Τη Μελέτη Του Δικτύου Σας Καθώς Και Να
Σας Ενημερώσει Για Όλες Τις Δυνατότητες Των IPTV Συστημάτων.

 

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ
.

 

Η Εταιρεία μας, στο πλευρό των συνεργατών της, με ανθρώπινο πρόσωπο, στα πλαίσια της υπεύθυνης εξυπηρέτησης, μπορεί αν το ζητήσετε, να σας επιδείξει και να σας εκπαιδεύσει στα προϊόντα της καθώς επίσης να σας κάνει Δωρεάν τη μελέτη του Δικτύου σας.

 

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.