IPTV Συστήματα Για Ξενοδοχεία - Ολοκληρωμένη Λύση IPTV

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#lyrasa #nevron #kathrein #hospitality #hoteltech #iptvsolutions #iptvadvantages #iptv

Εξοπλισμός  IPTV - Έξυπνα Συστήματα TV Για Ξενοδοχεία.

 

Εξοπλισμός  IPTV, Λογισμικό, Όλα  σε ένα πακέτο All-IN ONE. Αυτή η λύση φιλοξενίας TV ALL-IN-ONE είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά ξενοδοχεία με 30, 20 ή ακόμα και δέκα δωμάτια. Όλες οι απαιτούμενες τεχνολογίες συναρμολογούνται σε ένα φυσικό διακομιστή δικτύου, εξοπλισμένο πλήρως με λειτουργικά στοιχεία, τα ίδια που χρησιμοποιούνται για μεγάλα έργα τηλεοπτικών ξενοδοχείων.

Αυτό επιτρέπει στο ALL-IN-ONE σύστημα να προσαρμόζετε συμπληρωματικά και σε άλλο server όταν πρόκειται π.χ. να γίνει  μελλοντική επέκταση ξενοδοχειακού συγκροτήματος όσο μεγάλο και αν είναι.

Το σύστημα IPTV επιτρέπει στα ξενοδοχεία να προσφέρουν στους επισκέπτες επιπλέον άνεση και ικανοποίηση, βασισμένες σε πληροφοριακές ή ψυχαγωγικές υπηρεσίες διαθέσιμες σε οθόνες τηλεόρασης. Με τη χρήση διαθέσιμων και εύχρηστων εργαλείων IPTV, τα ξενοδοχεία μπορούν να επωφεληθούν ακόμη περισσότερο από την προώθηση υπηρεσιών, εκδηλώσεων και άλλων τουριστικών αξιοθέατων στην περιοχή τους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ικανοποίηση των επισκεπτών και αύξηση του εισοδήματος και του πλούτου των ξενοδοχείων και των τοπικών επιχειρήσεων.

Hardware : Η Εταιρεία μας σε συνεργασία με την Nevron σας προσφέρει εξοπλισμό HW από κορυφαίους παρόχους.

Software TV Υπηρεσίες : Περιήγηση Καναλιών Με EPG, VOD – movies on demand, AOD – music on demand, Παιχνίδια, Υπηρεσίες Δωματίου, Υπηρεσίες Ξενοδοχείου, Internet, OTT  Υπηρεσίες (YouTube, κτλ.) Κέντρο Πληροφοριών, Πρόσβαση Στο Λογαριασμό Σας, Σύστημα Διαφημίσεων Και Άλλα Πολλά.

Χαρακτηριστικά : Σύστημα IPTV Βασισμένο Σε Android, Πλούσια βιβλιοθήκη υπηρεσιών έξυπνης τηλεόρασης, Ελκυστικό, προσαρμόσιμο,γρήγορο και διαισθητικό GUI ( Graphical User Interface ), Συμβατότητα Με Δίκτυο LAN Και Ομοαξονικό Καλώδιο, Σύνδεση Συστήματος Με Το PMS Και Άλλα 3α Μέρη, HD Ποιότητα, Υποστήριξη Σε Πάνω Από 10 Γλώσσες.

 

Η Τεχνολογία Και Οι Δυνατότητες Των IPTV Συστημάτων Της Εταιρείας Μας, Μπορούν Να Δημιουργήσουν Επίσης Ένα Πολύτιμο WiFi Access Point Μέσα Σε Κάθε Δωμάτιο.

 

Σας Παραθέτουμε Μια Σειρά Από Φωτογραφίες Για Το Πως Μπορεί Να Διαμορφωθεί  Η IPTV Πλατφόρμα Σας Και Τις Δυνατότητες Που Μπορεί Να Έχει.

 

Η Εταιρεία Μας, Αναλαμβάνει Να Κάνει Τη Μελέτη Του Δικτύου Σας Καθώς Και Να
Σας Ενημερώσει Για Όλες Τις Δυνατότητες Των IPTV Συστημάτων.

 

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ
.

 

Η Εταιρεία μας, στο πλευρό των συνεργατών της, με ανθρώπινο πρόσωπο, στα πλαίσια της υπεύθυνης εξυπηρέτησης, μπορεί αν το ζητήσετε, να σας επιδείξει και να σας εκπαιδεύσει στα προϊόντα της καθώς επίσης να σας κάνει Δωρεάν τη μελέτη του Δικτύου σας.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.