Δορυφορικά Συστήματα Και Ενισχυτές Γραμμής, Εξαρτήματα Δικτύων TV-SAT

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενισχυτές Επίγειου Και Δορυφορικού Σήματος, Διακλαδωτές Και Διανεμητές, Πρίζες Και Ομοαξονικά Καλώδια KATHREIN

Η KATHREIN, είναι ο Ηγέτης της αγοράς για την Ψηφιακή Λήψη Δορυφορικών, Επίγειων, Καλωδιακών και IPTV Συστημάτων και προσφέρει μια πλήρη γκάμα υλικών δικτύου. Το υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας συνεχώς διευρύνεται ώστε να περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας των κτιρίων για την σύγχρονη τηλεοπτική και ραδιοφωνική λήψη.

Διαθέτουμε, Κεραίες, Ενισχυτές, Ειδικά καλώδια 75 ΩΜ για Υπόγεια φρεάτια , για εσωτερικά δίκτυα, άκαυστα καλώδια για πλοία, οπτικά συστήματα διανομής DVB-T, SAT-IF, Διανομή Internet μέσω ομοαξονικών καλωδίων, δορυφορικές κεραίες που επιτρέπουν την πλήρη αυτόματη δορυφορική λήψη καθώς το GPS που διαθέτουν, παρέχει με απόλυτη ακρίβεια τα απαιτούμενα γεωγραφικά δεδομένα, καθώς και θερμαινόμενα δορυφορικά κάτοπτρα για περιοχές που το χιόνι καθιστά αδύνατη την δορυφορική λήψη.

VOS 11/F - VOS 20/F - VOS 20/FR Ενισχυτές : Με ενσωματωμένο τροφοδοτικό, Σύμφωνοι με τις EN 60728-11, EN 50083-2 και EN60065, Για εσωτερική τοποθέτηση. Απολαβή Σήματος 11 και 20 dB αντιστοίχως.

VOS 22FR - VOS 22RA : Οικιακοί ενισχυτές για μοντέρνες HFC εγκαταστάσεις μέχρι 1,000 MHz, Απολαβή εξαρτώμενη από τη συχνότητα χάρις στον ενσωματωμένο ισοσταθμιστή μεταξύ των βαθμίδων (προ- έμφαση: 8 dB), Μεταβλητή απολαβή στο κύκλωμα εμπρός κατεύθυνσης χρησιμοποιώντας συρόμενους διακόπτες, Ενσωματωμένοι μίκτες, Χυτοπρεσσαριστό περίβλημα με φις τύπου-F, Για εσωτερική τοποθέτηση, LED για ένδειξη της λειτουργικής κατάστασης. Απολαβή Σήματος 14-22 dB.

VOS 32/RA 1G - VOS 43/RA : Οικιακοί ενισχυτές για μοντέρνες HFC εγκαταστάσεις έως 1 GHz, Ενσωματωμένο τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης, Διαχείριση ενέργειας: Απενεργοποίηση σφάλματος ενισχυτή που δεν χρησιμοποιείται για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, Χυτοπρεσσαριστό περίβλημα με φις τύπου F, LED για να δείχνει τη λειτουργική κατάσταση, Η απολαβή με απόσβεση -6 dB που αλλάζει με βραχυκυκλωτήρες είναι απενεργοποιημένη. (κατάσταση παράδοσης υψηλό κέρδος) Οι μέγιστες λειτουργικές στάθμες ισχύουν επίσης όταν συνδεθεί η εξασθένηση μεταξύ των βαθμίδων Ισοσταθμιστής μεταξύ των βαθμίδων (6 dB) που αλλάζει με βραχυκυκλωτήρες (προ-έμφαση) Δοκιμαστική υποδοχή δοκιμής εισόδου -20 dB.

Ενσωματωμένη ενεργή/παθητική διαδρομή επιστροφής 5-65 MHz που μπορεί να είναι απενεργοποιημένη (μπορεί να μετακινηθεί με jumper), Ενσωματωμένος μεταβλητός εξασθενητής (κατάσταση κατά την παράδοση: διαδρομή επιστροφής μέγιστη εξασθένηση) και ρυθμιζόμενο ισοσταθμιστή. Υποδοχή ελέγχου στην έξοδο -20 dB (με κατευθυντική σύζευξη) Οι υποδοχές ελέγχου τερματίζονται με το F-Type τερματικό ΕΜΚ 03, Σύμφωνοι με: EN 60728-11, EN 50083-2 και EN 60065.Για εσωτερική τοποθέτηση. VOS 32/RA Απολαβή Σήματος Με Διακόπτη 26/32 dB. VOS 42/RA Απολαβή Σήματος Με Διακόπτη 34/40 dB.

Splitters (2, 3, 4) Δύο, Τριών & Τεσσάρων Εξόδων, Με F-Connectors: Σύνθετη αντίσταση: 75 Ω, Περιοχή συχνοτήτων: 5-1218 MHz (κατάλληλοι για κύκλωμα επιστροφής και UHF), Συμπαγές χυτοπρεσσαριστό περίβλημα από επικασσιτερωμένο ψευδάργυρο, Πυκνωτές απομόνωσης στις εισόδους και τις εξόδους, Σύμφωνοι με: EN 60728-11 και EN 50083-2, Συνδέσεις: Τύπου F, Για εσωτερική τοποθέτηση, Class A ( +10 dB) βάση της ΕΝ-50083-2. Εγκεκριμένοι Απο Την Vodafone/KDG.

Splitters (6 & 8) Έξι και Οκτώ Εξόδων, Mε F-Connectors: Σύνθετη αντίσταση: 75 Ω, Περιοχή συχνοτήτων: 5-1218 MHz (κατάλληλοι για κύκλωμα επιστροφής και UHF), Συμπαγές χυτοπρεσσαριστό περίβλημα από επικασσιτερωμένο ψευδάργυρο, Πυκνωτές απομόνωσης στις εισόδους και τις εξόδους, Σύμφωνοι με: EN 60728-11 και EN 50083-2, Συνδέσεις: Τύπου F, Για εσωτερική τοποθέτηση, Class A (+10 dB) βάση της ΕΝ-50083-2.Εγκεκριμένοι Απο Την Vodafone/KDG

Πρίζες Τερματικές Και Διελεύσεως: Σύμφωνες με: EN 60728-11 και EN 50083-2, Συμπαγές χυτο-πρεσσαριστό περίβλημα, Τοποθέτηση με βίδα, κατάλληλες για χωνευτή τοποθέτηση σε
κουτιά διακόπτου διαμέτρου 55-65 mm.  ESC 30 Τερματική Πρίζα : Μονή πρίζα, 3-δρόμων, για συστήματα τύπου αστέρα σε δορυφορικές κεντρικές οικιακές εγκαταστάσεις. Με DC διέλευση μέσω δορυφορικής σύνδεσης (max. 24 V/320 mA, 22 kHz και DiSEqC™ σήμα).

ESD 64 Διελεύσεως Πρίζα : Επιλέξιμη πρίζα κατευθυντικής σύζευξης 8 dB για ευρυζωνικά καλωδιακά και CATV συστήματα με το μέγιστο τέσσερις στο κύκλωμα πρίζες.

Με Προστασία Θωράκισης 130 dB Και Υψηλή Προστασία Από Παρεμβολές LTE

Το καλύτερο δορυφορικό ή επίγειο σύστημα λήψης δεν έχει νόημα, χωρίς ένα καλώδιο εξίσου υψηλής ποιότητας. Με τα ισχυρά ομοαξονικά καλώδια της Εταιρείας μας, έχετε εξαιρετική HDTV - για μια χαλαρή και χωρίς προβλήματα τηλεοπτική βραδιά. Τα ομοαξονικά καλώδια αποκαλούνται και ως καλώδια κεραίας ή δορυφορικά καλώδια. Είναι ''υπεύθυνα'' για τη μετάδοση σημάτων βίντεο και ήχου στον δορυφορικό δέκτη ή την τηλεόραση.


Τα ομοαξονικά καλώδια από τον Ιούλιο του 2017 υπάγονται σε Κανονισμόυς Πυρασφάλειας. Πλέον σημαντικό ρόλο για την επιλογή ομοαξονικού καλωδίου είναι η θωράκιση για αποφυγή παρεμβολών από εξωγενής παράγοντες ( πχ κινητή τηλεφωνία που έχει προστεθεί στις τηλεοπτικές συχνότητες, ηλεκτρομαγνητικά σήματα κά ) Τα καλώδια της Εταιρείας μας, έχουν τη μέγιστη μέχρι στιγμής 130 dB. Είναι Εγκεκριμένα από την KDG/Vodafone Kabel Deutschland και Πιστοποιημένα από την dibkon.

Όλα τα ομοαξονικά καλώδια της Εταιρείας μας, είναι υψηλής ποιότητας καλώδια, είναι ψηφιακά συμβατά, υποστηρίζουν λήψη σήματος σε HD και 4k και είναι κατάλληλα για καλωδιακή, δορυφορική και επίγεια λήψη. Διαθέτουμε επίσης καλώδια δικτύου S/FTP CAT 7A.

Αν Έχετε Απορίες Σχετικά Με Τα  Προϊόντα Της Εταιρείας Μας, Οι Σύμβουλοι Πελατών Μας Θα Χαρούν Να Σας Βοηθήσουν.

Η εταιρεία μας , μπορεί να κάνει τη μελέτη του δικτύου σας καθώς και να σας παρέχει τυπικά διαγράμματα της εγκατάστασης καθώς και να σας βοηθήσει με την μεθοδολογία των καλωδιώσεων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Επενδύουμε μεγάλο μέρος των εσόδων στην Έρευνα & Ανάπτυξη κάθε χρόνο
  • Τα προϊόντα και οι λύσεις μας, είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, η οποία χαρακτηρίζεται από την ανθεκτικότητα, την ωριμότητα, τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, την ευρωστία και τη βιωσιμότητά τους
  • Εγγυόμαστε μεγάλη αξιοπιστία
  • Είμαστε υπέρ της υψηλής ποιότητας
  • Είμαστε ένας '' οδηγός '' καινοτομίας και τεχνολογίας
  • Όλες οι γνώσεις μας πηγαίνουν στην παροχή συμβουλών
  • Παρέχουμε κατάρτιση, σχεδιασμό και υποστήριξη, εργαλεία υπολογισμού και κατάλληλες μεμονωμένες και ολοκληρωμένες λύσεις
  • Οι πελάτες μας αισθάνονται ότι είναι καλά φροντισμένοι και είναι πολύ ικανοποιημένοι με τις συμβουλές και τις επιδόσεις μας. Αυτό τεκμηριώνεται από μελέτες ικανοποίησης πελατών στις οποίες σημειώνουμε υψηλότερα επίπεδα από τους '' ανταγωνιστές '' μας εδώ και χρόνια.
  • Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα μεγαλύτερα έργα στην Ελλάδα κατασκευάζονται από την Εταιρεία μας.

 

 Είμαστε Ικανοποιημένοι Μόνο Όταν Και Εσείς Είστε !!!

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.