Πολυδιακόπτες (Multiswitch) Και Δορυφορικά Συστήματα | KATHREIN

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τα Δορυφορικά Συστήματα, Οι Πολυδιακόπτες Και Τα Προϊόντα KATHREIN Αποτελούν Την Ιδανική Επιλογή Για Ξενοδοχεία, Οικισμούς, Στάδια, Νοσοκομεία κά.

Η Δορυφορική κεραία-κάτοπτρο, σάς επιτρέπει να λαμβάνετε σχεδόν απεριόριστη ποικιλία καναλιών. Λόγω της τεχνολογίας multifeed, τα σήματα μπορούν να λαμβάνονται από πολλούς δορυφόρους και να χρησιμοποιούνται από σχεδόν απεριόριστο αριθμό συνδρομητών ταυτόχρονα χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Σε σύγκριση με άλλα συστήματα μετάδοσης, αυτό καθιστά τη δορυφορική λήψη ενδιαφέρουσα τόσο για μεμονωμένα όσο και για κοινόχρηστα συστήματα. Η προηγμένη τεχνολογία των υλικών μας επιτρέπουν σε μία δορυφορική κεραία να παρέχει σε πολλά διαμερίσματα ή ακόμη και σε ολόκληρα συγκροτήματα κατοικιών ποικιλία καναλιών από πολλούς δορυφόρους.

Τα καλά σχεδιασμένα εξαρτήματα του δορυφορικού συστήματος, όπως τα LNB μας, εξασφαλίζουν μια κρυστάλλινη εικόνα - τόσο σε HD όσο και σε 4k. Ο κύριος στόχος του LNB είναι η συλλογή των σημάτων που λαμβάνονται από την κεραία. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός δορυφορικού συστήματος λήψης, ανεξάρτητα από το εάν εγκαθιστάτε ένα νέο ή μετ εξοπλισμό υπάρχοντος συστήματος.

Η διανομή σήματος μέσω πολλαπλών διακοπτών και ενισχυτών δικτύου καθιστά τη λήψη δορυφόρων όχι μόνο κατάλληλη για νέα κτίρια. Η μετασκευή ενός υπάρχοντος συστήματος μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί εύκολα και ευέλικτα. Είναι επίσης δυνατοί συνδυασμοί με άλλα σήματα, όπως DVB-T / -T2 ή καλωδιακή τηλεόραση.

Ζήστε Την Καλύτερη Ποιότητα Εικόνας Σε HD Και 4k Μέσω Της Δορυφορικής Κεραίας KATHREIN.

Ευέλικτη Και Εύκολη Σύνδεση Μεγάλου Αριθμού Συνδρομητών.

 

Χάρη στη σημερινή τεχνολογία διανομής, τα κοινόχρηστα συστήματα και ακόμη και ολόκληρα συγκροτήματα διαμερισμάτων μπορούν να παρασχεθούν με την ποικιλία προγραμμάτων πολλών δορυφόρων μέσω μιας δορυφορικής κεραίας. Απαιτούνται μόνο λίγα από τα στοιχεία του συστήματός μας για την επέκταση ενός νέου ή υπάρχοντος δορυφορικού συστήματος με ευελιξία και ευκολία ώστε να συμπεριλαμβάνονται πρόσθετες συνδέσεις.

Οι Πολυδιακόπτες Της Εταιρείας Μας Είναι Κατάλληλοι Για :

Για κατανομή 4, 8, 12, 16 δορυφορικών πολικοτήτων και επίγειων σημάτων.
Μόνο ένα καλώδιο καθόδου απαιτείται ανά δέκτη (για pvr δέκτες απαιτούνται δύο καλώδια καθόδου)
Αλλαγή πραγματοποιείται μέσω του ομοαξονικού καλωδίου με 14/18 V και 0/22 kHz συχνότητα σήματος
Ολοκληρωμένος ενισχυτής εξασφαλίζει χαμηλές απώλειες σύνδεσης στη δορυφορική και επίγεια περιοχή
Η επίγεια περιοχή μπορεί επίσης να ληφθεί όταν είναι κλειστός ο δέκτης
Υψηλή απομόνωση μεταξύ των βαθμίδων
Απομακρυσμένη τροφοδότηση του LNB μέσω της οριζόντιας χαμηλής εισόδου. Όλες οι άλλες είσοδοι είναι μηδενικού-δυναμικού (επιτρέποντας λειτουργία με το UAS 485)
Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος χάρις σε εξαιρετικά αποτελεσματικό, προστατευμένο έναντι βραχυκυκλωμάτων τροφοδοτικό
Ανεξάρτητη επιλογή πολικότητας οριζόντιας/κάθετης, χαμηλής/ υψηλής, δορυφορικών θέσεων A/B/C/D από κάθε δέκτη χάρις στον έλεγχο DiSEqC™
Αν ο δέκτης δεν είναι DiSEqC™ ελεγχόμενος, αλλαγή μεταξύ οριζόντιας/κάθετης, χαμηλής/υψηλής αφορά τη δορυφορική θέση A, επιπρόσθετα είναι δυνατή η θέση B
Ενσωματωμένη προ-έμφαση για ισοστάθμιση των απωλειών του καλωδίου
Περιοχή επίγειων συχνοτήτων: 5-862 MHz
Υψηλή αποσύζευξη μεταξύ των εξόδων
Για εσωτερική εγκατάσταση

ΠΟΛΥΔΙΑΚΟΠΤΕΣ :

  • EXR 156: Συνδέσεις Χρήστη 6
  • EXR 158:  Συνδέσεις Χρήστη 8
  • EXR 1512: Συνδέσεις Χρήστη 12
  • EXR 1516: Συνδέσεις Χρήστη 16

  • EXR 2908 Πολυ-διακόπτης για 8 συνδέσεις, με ενσωματωμένο τροφοδοτικό. Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος χάρις στο switching τροφοδοτικό εξοικονόμησης ενέργειας και προστατευμένο έναντι βραχυκυκλωμάτων.Δυνατότητα συνδυασμού με τον EXR 2998
  • EXR 2998 Πολυ-διακόπτης για επέκταση συστήματος με 8 συνδέσεις το καθένα. Μεγάλες δυνατότητες συνδυασμού (μέχρι το πολύ 40 συνδέσεις)

 

  • EXR 1708: Πολυ-διακόπτης για οκτώ συνδέσεις, με ενσωματωμένο τροφοδοτικό. Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος χάρις στο switching τροφοδοτικό εξοικονόμησης ενέργειας και προστατευμένο έναντι βραχυκυκλωμάτων (κάθε γραμμή του πολυ-διακόπτη τροφοδοτείται από το συνδεδεμένο δέκτη και κλείνει όταν κλείσει ο δέκτης)Επεκτάσιμο με τον EXR 1718
  • EXR 1718: Πολυ-διακόπτης διέλευσης για επέκταση συστήματος με οκτώ συνδέσεις. Μεγάλες δυνατότητες συνδυασμού


Κατεβάστε Τον Πλήρη Κατάλογο Των Προϊόντων Μας Για Το Έτος 2020-21 Πατώντας ΕΔΩ

 

Η Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN .

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.